Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Chemie

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Chemie

Overzicht

Omdat steeds vaker chemische stoffen worden gebruikt in consumentengoederen dienen gezondheidsrisico's, vooral met betrekking tot producten voor kinderen, constant in het oog gehouden te worden. Onze laboratoriumdiensten kunnen uw bezorgdheid verlichten door de veiligheid van uw goederen te testen en het gebruik van chemische stoffen te controleren volgens de tolerantieniveaus die in uw bedrijfstak van toepassing zijn.

Chemische stoffen: SGS-diensten voor ondernemingen die industriële chemicaliën produceren.

Van bestrijdingsmiddelen en petrochemische stoffen tot parfum en verf, chemische stoffen en chemische eindproducten zijn overal.  Daarom staat de lucratieve chemische industrie in het middelpunt van de moderne wereldeconomie.  In fundamentele zin zien we de chemische industrie als de omzetter van grondstoffen zoals olie, natuurlijk gas, lucht, water, metalen en mineralen tot letterlijk tienduizenden verschillende eindproducten.

Natuurlijk is de chemische industrie uitermate complex, bevat zij uitermate ingewikkelde apparatuur en zijn er soms moeilijke en gevaarlijke logistieke uitdagingen.

SGS biedt een uitgebreid scala aan diensten voor onze partners in de chemische industrie. Als toonaangevende onderneming op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering beschikken wij over de kennis, de ervaring en het bereik om u te helpen aan nationale en internationale normen te voldoen. Wij kunnen u helpen uw medewerkers op te leiden zodat zij gemotiveerder, productiever en met meer vertrouwen aan hun loopbaan werken. En als u extra medewerkers nodig hebt voor een specifiek project, beschikken wij over een pool van ervaren arbeidskrachten en gekwalificeerde wetenschappers die op afroep beschikbaar zijn.

Sommige van onze diensten omvatten met name chemische veevoermiddelen en eindproducten (zoals agrochemische stoffen, consumentenchemicaliën, kunststoffen en synthetische vezels, rubber en natuurlijke vezels, farmaceutische stoffen en industriële chemicaliën).

We werken samen met u om specifieke chemische producten te analyseren, inspecteren, controleren en certificeren en daarnaast kunnen we u helpen uw activiteiten soepeler, winstgevender en effectiever te laten verlopen met integriteitsmanagement, LEAN-optimalisatieprogramma's, projectcyclusdiensten en technische ondersteuning.

Een aantal van de grootste en meest succesvolle chemische ondernemingen ter wereld vertrouwen op SGS voor de diensverlening die nodig is om innovatief, duurzaam, efficiënt en concurrerend te blijven.

Onze diensten zijn vaak ontwikkeld om uw bestaande processen en procedures te verbeteren.  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de talloze manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties