Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Financiën

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Financiën

Overzicht

We bieden organisaties onafhankelijk en betrouwbaar advies op het gebied van financiële projectdiensten, zoals leningen, risicobeheer, handel, auditcertificering en controle. Daarnaast bieden we financiële training ter ondersteuning van financiële projectbeslissingen om ervoor te zorgen dat deze zich richten op duurzaamheid, maatschappelijke en milieurisicobeoordeling en -beheer.

Financiële diensten: Als het om geld gaat, kan SGS u helpen bij uw zakelijke besluitvorming.

Als u door uw klant wordt benaderd om te investeren in of geld te verstrekken voor een nieuw project, een overname of een riskante onderneming, hoe kunt u dan zeker weten of het idee levensvatbaar is?  Hoe kunt u een gegrond besluit nemen over een investering of een kredietverstrekking als het voorstel enorm technisch is, realisatie jaren kan duren en wanneer alleen deskundige, wetenschappelijke kennis kan overtuigen?

Gebruik de diensten van SGS.  Om te beginnen bieden wij een dienstenpakket dat gericht is op due dilligence.  Indien nodig kunt u gebruik maken van onze diensten  op het gebied van technische due dilligence, efficiënte due dilligence, milieutechnische en maatschappelijke due dilligence, risicobeoordeling en beoordeling van reserves en onze teams staan gedurende de gehele projectontwikkelingsfase voor u klaar.  Wij hebben de benodigde ervaring en internationale kennis om ervoor te zorgen dat uw project ontwikkeld wordt tot de door u verlangde standaard, waar ter wereld u ook actief bent.

Tijdens de implementatiefases van het project kunnen wij bouwcontroles, kostenrapportages, maatschappelijke en milieutechnische controles, inbedrijfstellings- en operationele controles uitvoeren, naast technisch en financieel risicobeheer, garantiediensten en onderpanddiensten.

Geldschieters en banken die geldreserves beschikbaar stellen voor handelsactiviteiten hebben zekerheden nodig.  Wij inspecteren, analyseren en controleren vracht en goederen, voeren onderpandbeheer uit en helpen uw bij de handelsdocumentatiestroom.  SGS kan als onafhankelijke derde de zekerheid bieden dat goederen zich daadwerkelijk in de juiste staat en op de juiste plaats bevinden.

Tijdens het verhandelen van ruwe grondstoffen of andere handelswaar, bieden onze inspectiediensten de zekerheid dat u het betaalde in de juiste kwaliteit en in de juiste hoeveelheid, onbeschadigd op de juiste plaats aangeleverd krijgt.  Online analyse? PLC-gebaseerde controlesystemen?  Laboratoria op locatie?  Wij kunnen u helpen uw kwaliteit te handhaven – en uw beloften na te komen.

Minder overdreven dan u misschien denkt: SGS kan u in nagenoeg elke bedrijfstak van dienst zijn.  Als toonaangevende onderneming op het gebied van testen, controle, certificering en inspectie, beschikken wij over een wereldwijd netwerk en zijn we volledig thuis in lokale, nationale en internationale normen en wetgeving en hebben onze deskundigen de vereiste kennis en ervaring in hun specifieke vakgebieden.

Zoals bij alle goede dienstverleners kunt u de precieze vaardigheden en capaciteiten selecteren die u nodig hebt.  Deze kunnen gebruikt worden als aanvulling op de expertise die u al in huis heeft, of u kunt een contract afsluiten voor de benodigde diensten zodat SGS verder alles voor u regelt.

Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties