Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Gezondheid en veiligheid

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Gezondheid en veiligheid

Gerelateerde links

Overzicht

We maken uw werkomgeving zo veilig mogelijk door zorgvuldige risicobeoordelingen en het nemen van preventieve maatregelen. Met behulp van een reeks internationale normen zorgen we ervoor dat organisaties kunnen beschikken over effectieve systemen voor gezondheid en veiligheid op de werkplek, ter bescherming van werknemers, ter verbetering van klantenvertrouwen en ter bescherming van uw goede bedrijfsreputatie.

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu: SGS kan u helpen bij de zorg voor zorg.

Bedrijfsgezondheid en veiligheid is een belangrijk thema voor succesvolle bedrijven  – het welzijn en de veiligheid van uw medewerkers moet voorop staan omdat mensen, zoals het gezegde luidt, uw belangrijkste bedrijfsmiddel zijn.  Bovendien heeft een goed beleid op dit vlak, afgezien van de directe zorg voor uw personeel, een bijkomend effect: u beschermt ook andere medewerkers, familieleden, werkgevers, klanten, leveranciers, omwonenden en andere leden van het publiek die deel van uw werkomgeving uitmaken.

U hebt ongetwijfeld een gezondheids- en veiligheidsbeleid.  Maar volgt u daarmee best practice?  Voldoet u aan lokale, nationale en zelfs internationale reguleringen?  En als u denkt dat dit het geval is, kunt u het dan ook bewijzen?

SGS heeft de oplossingen en antwoorden paraat.  We bieden advies en cursussen over een groot aantal kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties.  Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering zijn we volledig op de hoogte van plaatselijke wetgeving – en internationale normen. Normen zoals ISO 31000 en REACH.  Wij kunnen u helpen met bedrijfs- of industriële hygiëne en luchtkwaliteit, stof, lawaai en trillingen, techische zorgvuldigheidseisen en gevaarlijke stoffen in uw werkomgeving.  We zijn ook deskundig op het gebied van milieuaudits en economische en maatschappelijke duurzaamheid.

Samen kunnen we een enorm verschil voor uw werkomgeving betekenen.  Neem nu contact met ons op om te ervaren wat wij voor u kunnen doen.

Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties

Nieuws