Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Gecertificeerde klanten en producten

Overzicht

In onze directory's van gecertificeerde klanten en producten controleert u de status van SGS-certificeringen op het gebied van managementsystemen, -processen en producten, en hebt u toegang tot kerngegevens over geauditeerde leveranciers.

Retailers, fabrikanten, consumenten en andere belanghebbenden kunnen de directory's doorzoeken op een groot aantal criteria, waaronder naam van de klant, certificeringsnummer en/of productnaam.

Tenzij anders aangegeven, zijn de directory's beschikbaar in de Engels taal.

Directory van gecertificeerde klanten

Via onze directory van gecertificeerde klanten controleert u moeiteloos de status van door SGS afgegeven certificeringen op het gebied van managementsystemen en -processen.

Elektrische en elektronische consumentenproducten

SGS verzorgt de certificering van elektrische en elektronische (EE) producten aan de hand van een uitgebreid scala aan nationale en internationale standaarden. Deze directory bevat informatie over geldige productcertificeringen door een groot aantal certificeringsinstellingen van SGS, evenals informatie over onze eigen certificeringen.

Doorzoek de directory van gecertificeerde klanten die handelen in elektrische producten >

Doorzoek het SGS Fimko-register van veilige producten >

Geauditeerde leverancierscontroles (China)

Ter bevordering van de relaties tussen internationale afnemers en Chinese MKB's, hebben wij een database ontwikkeld waarin partners de resultaten van leveranciersaudits kunnen bekijken. Deze database kan worden doorzocht op rapportnummer of naam van de leverancier.

Doorzoek de SGS-database voor geauditeerde leveranciers in China >

California Air Resources Board: Airborne Toxic Control Measures)

In onze CARB ATCM-directory kunnen fabrikanten, distributeurs, importeurs en retailers informatie vinden over de certificering van samengestelde houtproducten.

Doorzoek de CARB ATCM-directory van SGS >

Aan schoeisel gerelateerde onderdelen en producten

ECOSECURE-certificering door SGS is in de schoenenindustrie van groot belang doordat u kunt verifiëren of onderdelen en/of producten volgens dit mondiale keurmerk zijn getest en gecertificeerd.

Doorzoek de SGS ECOSECURE-directory van gecertificeerde klanten >

Voedingscertificering

Door middel van voedingscertificering kunnen leveranciers aantonen dat ze zich 100% inzetten voor voedselveiligheid, -gezondheid en -hygiëne. Via onze directory kunnen organisaties in de levensmiddelenindustrie de certificeringsstatus van onze klanten controleren.

Doorzoek de voedingscertificeringsdirectory van SGS (alleen beschikbaar op SGS.com) >

Meer informatie over certificeringen voor consumptiegoederen

Meer informatie over een uitgebreide reeks consumptiegoederencertificeringen vindt u op de websites van de betreffende instanties:

  • IECEE: in de IECEE Test Certificate Database vindt u alle geregisteerde CB-certificaten wereldwijd. Ga naar de IECEE-database >
  • Brazil INMETRO: via het INMETRO certificaatregister kunnen gebruikers de status van organisaties en producten binnen Brazilië controleren. Ga naar het INMETRO-register >Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties