Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Training

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Training

Verwante diensten en bronnen

Overzicht

Door gebruik te maken van trainingen kunt uw arrbeidspotentieel en uw productiviteit verbeteren omdat uw medewerkers beschikken over actuele kennis. SGS-in-house trainingen behandelen een breed scala aan bedrijfsaspecten zoals kwaliteit, gezondheid en veiligheid en training voor ontwikkeling van auditors.

Trainingen en seminars van SGS Het delen van ervaring helpt bij business development en het versterken van uw concurrentievoordeel.

Mensen die goede training en ondersteuning krijgen, zijn vaak beter gemotiveerd, trots op hun positie en productiever dankzij betere vaardigheden en kennis. Een aantal gegronde redenen waarom SGS superieure trainingen kan leveren op het gebied van diverse thema's en bedrijfstakken.

In de loop der jaren heeft SGS trainingen gegeven voor medewerkers binnen de grootste ondernemingen ter wereld. Onze trainingen helpen organisaties en mensen bij het verbeteren van competenties en vaardigheiden – cruciaal voor zakelijk succes en concurrentievoordeel. De doelen in onze trainingen zijn gericht op bedrijfsaspecten zoals kwaliteits- en veiligheidsverbetering, conformiteit, duurzaamheid, veiligheid van producten en systemen, risicobeheer en merkbescherming.

Flexibele trainingsoplossingen die aansluiten op uw behoeften.

In een wereld waarin regulatie, technologie en markten snel veranderen, is het van essentieel belang uw personeel adequaat te informeren en te trainen inzake nieuwe ontwikkelingen. Om zo effectief mogelijk aan uw trainingsvereisten te voldoen, hebben we onze cursussen in drie categorieën ingedeeld: naar bedrijfstak, naar thema en in-house trainingen.

Bedrijfstakspecifieke trainingen omvatten een groot aantal industrieën, van chemicaliën en consumptiegoederen tot farmaceutische producten en financiële dienstverlening, terwijl onze specifieke thematrainingen zich richten op belangrijke aspecten zoals zakelijk risicobeheer, managementsystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

In-house trainingen zijn snel georganiseerd – u vertelt ons uw doelen en vereisten en wij ontwikkelen een training voor uw bedrijf die past bij uw wensen. Door onze brede ervaring en diepgang van diensten zijn wij in staat goede trainingen te verzorgen voor medewerkers of managementteams op vrijwel elk gebied en niveau.

Hoewel sommige trainingen als e-learning training geven worden – wat cursisten de gelegenheid biedt in hun eigen tempo te leren – bieden we ook praktische trainingen aan bij u op kantoor, in de fabriek of op uw locatie. Sommige trainingen kunnen beter niet op kantoor plaatsvinden omdat men daar vaker afgeleid wordt.

Ervaren trainers met een praktische industriële achtergrond.

Al onze trainers zijn deskundig op hun vakgebied en worden speciaal geselecteerd omdat zij over praktische ervaring beschikken (vaak verkregen binnen SGS).

Dankzij onze jarenlange ervaring, de juiste hulpmiddelen en gekwalificeerde trainers kunnen wij die trainingen leveren, die u nodig hebt. Onze mix van ervaring en moderne technieken helpt u uw trainingsdoelen voor specifieke medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe trainingen van SGS uw onderneming kunnen ondersteunen.

SGS AcademyBrochureSGS Academy BrochureGlobal Learning & Development Solutions ...
SGS AcademyAccredited TrainingSGS Academy Portfolio of Accredited TrainingBest-in-class professional development to recognised qualifications, competence & skills. ...

Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

E-ABONNEMENTEN

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties