Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Trainingen en seminars

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Trainingen en seminars

Verwante diensten en bronnen

Overzicht

We verbeteren uw arbeidspotentieel en uw productiviteit door ervoor te zorgen dat uw medewerkers beschikken over actuele kennis door hoogwaardige professionele training. SGS-trainingsprogramma's op maat behandelen een breed scala aan bedrijfsaspecten zoals kwaliteit, arbeidsprestaties, gezondheid en veiligheid en IRCA-erkende training voor ontwikkeling van auditors.

Trainingen en seminars van SGS  Decennia lange ervaring helpt bij voortdurende ontwikkeling en uw concurrentievoordeel

Mensen die goede training en ondersteuning in hun professionele ontwikkeling ontvangen zijn vaak beter gemotiveerd, trots op hun positie en verantwoordelijkheden en productiever dankzij betere vaardigheden en kennis.  Een aantal gegronde redenen waarom SGS is toegewijd uitmuntende en geaccrediteerde trainingen te leveren, verspreid over een groot aantal thema's en bedrijfstakken.

In de loop der jaren heeft SGS trainingen gegeven voor professionele medewerkers binnen een aantal van de grootste ondernemingen en overheidsorganisaties ter wereld.   Onze trainings- en ontwikkelingsoplossingen helpen organisaties en mensen bij de verbetering van persoonlijke competentie en vaardigheid – van vitaal belang voor de ontwikkeling van duurzaam zakelijk succes en concurrentievoordelen.  De leerdoelen in onze cursussen zijn gericht op bedrijfsaspecten zoals kwaliteits- en veiligheidsverbetering, conformiteit, duurzaamheid, de veiligheid van producten en systemen, risicobeheer en merkbescherming.

Flexibele trainings- en ontwikkelingsoplossingen die aansluiten op uw behoeften

In een wereld waarin reguleringen snel veranderen, technologie zich snel ontwikkelt en markten dynamisch veranderen, is het van essentieel belang uw personeel te informeren over nieuwe ontwikkelingen in technologie, normen en reguleringen. Om zo effectief mogelijk aan uw trainingsvereisten te voldoen, hebben we onze cursussen in drie categorieën ingedeeld: naar bedrijfstak, naar thema en in individueel aan te passen pakketten voor bedrijfsinterne trainingen.

Bedrijfstakspecifieke trainingen omvatten een groot aantal industrieën, van chemicaliën en consumptiegoederen tot farmaceutische producten en financiële dienstverlening, terwijl onze specifieke thematrainingen zich richten op belangrijke aspecten zoals zakelijk risicobeheer, geïntegreerde beheersystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Bedrijfspecifieke trainingen zijn snel georganiseerd – u vertelt ons uw trainingsdoelen en vereisten en wij ontwikkelen een cursus voor uw bedrijf die het beste bij uw doelstellingen past.  Door de grote omvang van onze zakelijke activiteiten en diensten zijn wij in staat goede trainingen te verzorgen voor medewerkers of managementteams op vrijwel elk gebied.

Hoewel sommige cursussen op afstand worden gegeven – wat cursisten de gelegenheid biedt in hun eigen tempo te leren – bieden we ook praktische trainingen aan bij u op kantoor, in de fabriek of op uw locatie.  Sommige trainingen kunnen beter niet op kantoor plaatsvinden omdat men daar vaker afgeleid wordt.

Ervaren trainers met een praktische industriële achtergrond

Al onze trainers zijn deskundig op hun vakgebied en worden speciaal geselecteerd omdat zij over actieve, praktische ervaring in hun deskundige bereik beschikken – vaak verkregen binnen SGS. 

Als wereldleider in trainingsdiensten bieden wij u ongeëvenaarde ervaring, hulpmiddelen en gekwalificeerd/gecertificeerd instructiepersoneel dat de training levert die u nodig hebt.  Onze mix van educatieve ervaringen en versnelde leertechnieken helpt u uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe trainingen van SGS uw onderneming kunnen ondersteunen.

SGS AcademyBrochureSGS Academy BrochureGlobal Learning & Development Solutions ...
SGS AcademyAccredited TrainingSGS Academy Portfolio of Accredited TrainingBest-in-class professional development to recognised qualifications, competence & skills. ...

Contact

SGS Belgium NV

  • SGS House - Noorderlaan 87 (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750)
    Antwerpen, 2030
    België
  • t   +32 3 545 44 00
  • f   +32 3 545 44 99
  • e   Stuur ons een e-mail

E-ABONNEMENTEN

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Belgium map
Vestigingen En Locaties