Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Diensten voor grondstoffen van SGS - een uitgebreide reeks diensten om te zorgen voor de kwaliteit en kwantiteit van uw grondstoffen.

Als wereldleider op het gebied van analyse, inspectie, controle en certificering bieden wij een volledige reeks diensten om te zorgen voor de kwaliteit en kwantiteit van uw grondstoffen.

Wij bieden u ongeëvenaarde ervaring en deskundigheid, innovatieve technologieën, zeer geavanceerde laboratoria, ervaren personeel en een uniek, wereldwijd netwerk. Daarom kunnen wij overal ter wereld voor grondstoffen aangepaste en innovatieve oplossingen bieden, waaronder monstername, analyses, inspectie, certificering en controle.

Als analist en toezichthoudend lid van de Grain and Feed Trade Association (Gafta) kunnen we alle handelswaar die onder de Gafta-voorwaarden valt inspecteren, controleren, analyseren en erover adviseren. We zijn eveneens toezichthoudend lid van de Federation of Oils, Seeds and Fat Associations (FOSFA) en kunnen uw handel in oliezaden, olies en vetten vereenvoudigen.

Neem vandaag nog contact op met ons team om uw vereisten met ons te bespreken.