Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Analytical services van SGS – een uitgebreide reeks analytische diensten met gebruik van ons netwerk van geavanceerde laboratoria.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, inspectie-, controle- en certificeringsbedrijf bieden wij u een complete serie analytische diensten voor groot aantal verschillende industrieën.

Wij bieden u ongeëvenaarde ervaring en deskundigheid, de meest recente technologieën, zeer geavanceerde laboratoria, ervaren personeel en een uniek, wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen wij u een specifieke en innovatieve analyse bieden om kwaliteit, veiligheid en naleving te garanderen - overal ter wereld.

Neem vandaag nog contact op met ons analytical services-team om uw vereisten met ons te bespreken.

Als analist en toezichthoudend lid van de Grain and Feed Trade Association (Gafta) kunnen we alle handelswaar die onder de Gafta-voorwaarden valt inspecteren, controleren, analyseren en erover adviseren. We zijn eveneens analist en toezichthoudend lid van de Federation of Oils, Seeds and Fat Associations (FOSFA) en kunnen uw handel in oliezaden, olies en vetten vereenvoudigen.