Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de mineralendetectiediensten van SGS stelt u voederrantsoenen en het niveau van benodigde supplementen vast.

We bieden u ook de mogelijkheid mineralen te detecteren die schadelijk kunnen zijn voor uw vee om zo gezondheidsproblemen en de daaraan gekoppelde kosten te voorkomen.

Onze mineraaldetectiemethoden zijn nauwkeurig en flexibel, waardoor u gemoedsrust en een reeks keuzeopties hebt. Met behulp van een inductief gekoppelde plasmaspectrometer (ICP) kunnen we 16 verschillende mineralen identificeren, ieder met zijn eigen doel of potentiële impact. Dit toont niet alleen aan hoe bepaalde mineralen van invloed zijn op voedselrantsoenen, maar het helpt ook bij het detecteren van het soort en de waarde van de benodigde mineralensupplementen (bijv. fosfor, calcium). Zo kunt u ook mineralen detecteren, en verwijderen of op een andere wijze controleren, die schadelijk zijn voor dieren, zoals lood en zwavel.

Goedgekeurde en geaccrediteerde laboratoria

Om onze reputatie van onafhankelijkheid, integriteit en innovatie te behouden, handelen onze mineraaldetectielaboratoria onder strikte richtlijnen en zijn ze gecertificeerd onder ISO 17025 en ISO 9001:2008. Onze laboratoria, waar wetenschappers en technici met vele jaren laboratoriumervaring en een wetenschappelijke graad in de scheikunde, microbiologie en agronomie werken, hebben ook de goedkeuring gekregen van verschillende voedselassociaties. Daarnaast verwijzen verschillende analytische associaties vaak naar de resultaten die wij bieden; we zorgen dat onze mineraaldetectiediensten voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden in de industrie en door een wereldwijde regelgevende instelling.

Om zeker te weten dat u de juiste mineralen in de juiste concentratie in uw dierenvoeding hebt, neemt u contact op met SGS voor meer informatie over onze mineraaldetectiediensten.