Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Analyses op graan en oliezaden van SGS - garandeer de kwaliteit.

Om de kwaliteit van uw granen en oliezaden te garanderen heeft u snelle en effectieve analyses nodig. Onze analyses kunnen de kwaliteit van uw producten snel en betrouwbaar bevestigen. Wij kunnen u ook helpen een directe analyse uit te voeren en mycotoxinen, contaminanten of genetisch gemodificeerde organismen (GMO's) op te sporen.

Als wereldleider op het gebied van graan en oliezaden bieden wij u ervaring in de landbouw en een uniek wereldwijd netwerk. Onze laboratoria, voorzien van moderne technologie, de meest recente testmethoden en ervaren technici, bieden u het hoogste niveau van nauwkeurigheid en integriteit ter wereld.

Als analist en toezichthoudend lid van de Grain and Feed Trade Association (Gafta) kunnen we alle handelswaar die onder de Gafta-voorwaarden valt (graan, peulvruchten, rijst, algemene producten, kruiden en diervoeders) inspecteren, controleren, analyseren en erover adviseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen de kwaliteit van uw producten te garanderen.