Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Testen op zachte grondstoffen van SGS - garandeer de kwaliteit van uw zachte grondstoffen, zoals suiker, koffie, cacao en thee.

Om de kwaliteit van uw zachte grondstoffen te garanderen heeft u snelle, effectieve testen nodig. Wij bieden snelle, betrouwbare en allesomvattende testdiensten die u helpen de kwaliteit van uw zachte grondstoffen (bv. suiker, koffie, cacao, thee) te bevestigen. We kunnen u ook helpen directe analyse uit te voeren, op contaminanten te testen en genetisch gemodificeerde organismen (GMO's) op te sporen.

Als wereldleider op het gebied van testen op zachte grondstoffen bieden wij u ongeëvenaarde ervaring in de landbouw en een uniek wereldwijd netwerk. Onze laboratoria, voorzien van innovatieve technologie, de meest recente testmethoden en deskundige wetenschappers en technici, bieden u het hoogste niveau van nauwkeurigheid en integriteit ter wereld.

Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe onze testen op zachte grondstoffen u kunnen helpen kwaliteit, veiligheid en naleving te garanderen.