Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Good Manufacturing Practices (GMP)-certificering van SGS garandeert zowel de integriteit van uw voedingsmiddelenproductieprocessen als uw naleving van de voedselveiligheidsrichtlijnen.

Verzekering van de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen is vandaag de dag een belangrijke overweging voor de consument. Een GMP-certificaat is een belangrijke verbetering van uw voedselveiligheidsbeheersysteem, dat klanten ervan overtuigt dat u belang hecht aan de verhandeling en productie van veilige voedingsmiddelen van hoge kwaliteit.

Overeenstemming met de GMP-richtlijnen houdt de naleving van eenvoudige, minimale sanitaire vereisten en verwerkingseisen in, die van toepassing zijn op alle voedselverwerkingsbedrijven. Veel voedselindustriebedrijven beschouwen de GMP-certificering voor het verwerken van voedsel als het fundament waarop hun andere kwaliteits- en voedselveiligheidsbeheersystemen, zoals HACCP, ISO 22000, SQF en ISO 9001 gebouwd zijn.

De certificeringsprogramma's van Good Manufacturing Practices (GMP) zorgen voor onafhankelijke controle en certificering dat de fundamentele productiemethodes en voorwaardes die noodzakelijk zijn voor de implementatie van een effectief Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)-voedselveiligheidsprogramma worden opgevolgd.

SGS is een wereldleider in certificering en controle door een derde. Het certificeren van uw voedselveiligheidsbeheersysteem volgens Good Manufacturing Practices-richtlijnen met SGS is een goede manier om u voor te bereiden op inspecties door reguleringsautoriteiten en andere belanghebbenden. Het proces helpt u de naleving van de regulering te garanderen en aan te tonen dat u het belang van de productie en verhandeling van veilig kwaliteitsvoedsel erkent.

Neem contact op met SGS voor meer informatie over het GMP-certificeringsproces.