Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Inspecties van SGS – risicoreductie plus kwaliteits- en kwantiteitscontrole om te voldoen aan alle relevante vereiste reguleringen.

Met ons inspectieprogramma kunt u producten ontwikkelen die eenstemmig voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Wij kunnen u ook helpen de complexe vereiste reguleringen na te leven voor gezondheid, veiligheid en het milieu in de verschillende regio's en markten.

Met onze inspecties kunt u defecten zo vroeg mogelijk aanduiden, zodat u waar nodig wijzigingen kunt aanbrengen en de kosten van onderbrekingen in productie en levering van uw producten kunt vermijden. Dit betekent dat u het risico op productrecalls of andere problemen beperkt die uw winst of merkintegriteit op lange termijn zouden kunnen schaden.

Als wereldleider op het gebied van inspecties bieden wij u ongeëvenaarde ervaring en deskundigheid, de meest recente technologieën en een uniek wereldwijd netwerk. Als resultaat bieden wij u de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en integriteit, overal ter wereld.

Als analist en toezichthoudend lid van de Grain and Feed Trade Association (Gafta) kunnen we alle handelswaar die onder de Gafta-voorwaarden valt inspecteren, controleren, analyseren en erover adviseren. We zijn eveneens analist en toezichthoudend lid van de Federation of Oils, Seeds and Fat Associations (FOSFA) en kunnen uw handel in oliezaden, olies en vetten vereenvoudigen.