Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Inspecties van SGS – risicoreductie plus kwaliteits- en kwantiteitscontrole om te voldoen aan alle relevante vereiste reguleringen.

Met ons inspectieprogramma kunt u producten ontwikkelen die eenstemmig voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Wij kunnen u ook helpen de complexe vereiste reguleringen na te leven voor gezondheid, veiligheid en het milieu in de verschillende regio's en markten.

Met onze inspecties kunt u defecten zo vroeg mogelijk aanduiden, zodat u waar nodig wijzigingen kunt aanbrengen en de kosten van onderbrekingen in productie en levering van uw producten kunt vermijden. Dit betekent dat u het risico op productrecalls of andere problemen beperkt die uw winst of merkintegriteit op lange termijn zouden kunnen schaden.

Als wereldleider op het gebied van inspecties bieden wij u ongeëvenaarde ervaring en deskundigheid, de meest recente technologieën en een uniek wereldwijd netwerk. Als resultaat bieden wij u de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en integriteit, overal ter wereld.