Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De voedselaudits van tweede partijen van SGS stellen u in staat om accuraat de prestaties van uw leveranciers en industriepartners te beoordelen ten opzichte van uw specifieke vereisten en/of industrienormen.

Wij bieden aangepaste voedselaudits van tweede partijen ten opzichte van de volgende criteria.

  • Beoordelingen van verpakkers, licentiehouders, leveranciers, verkopers - wij controleren de handelspartners in uw toeleveringsketen om naleving van uw contractuele overeenkomsten en andere vereisten te verzekeren.
    Dit betekent dat uw producten voldoen aan de normen voor kwaliteit, voedselveiligheid, milieuvriendelijkheid, arbeid- en maatschappelijke verantwoordelijkheid in elke fase van de productie.
  • Audit ten opzichte van uw praktijkcode - wij controleren uw netwerk om conformiteit te verzekeren met de waarden en procedures in uw praktijkcode.
    Zo beschermt en behoudt u uw merk en reputatie

Onze aangepaste voedselauditoplossingen voor tweede partijen helpen uw bedrijf succes te behalen door middel van een onafhankelijke controle van uw werkzaamheden. Wij verzekeren dat uw organisatie en partners de normen aanhouden en verbeteren, waar ze zich ook bevinden ter wereld.

Ons globale netwerk van auditors heeft de diepgaande en specifieke kennis van uw bedrijf en de industrie die relevant is voor uw organisatie. Na het uitvoeren van uw audit, bieden wij u een accurate beoordeling van de manier en frequentie waarop uw kwaliteitsnormen worden nageleefd. Wij identificeren ook manieren waarop de netwerken van uw organisatie het niveau van efficiëntie kunnen bereiken dat u vereist en ontwerpen plannen voor doorgaande verbeteringen.

SGS is een gerespecteerde leider in voedselaudits voor tweede partijen, met deskundigheid en ervaring in alle fasen van de voedselketen, van de boerderij tot de winkelrekken.

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe uw 2de-partij audits op maat u kunnen helpen uw werkzaamheden te stroomlijnen, uw merk te beschermen en te voldoen aan internationale vereiste reguleringen.