Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Toon aan dat uw leveranciers tegemoet komen aan de vereisten van uw bedrijf wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid, milieuvriendelijkheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid op de werkplek met prestatiebeheer voor leveranciers.

SGS helpt detailhandelaars, groothandelaars, distributeurs en cateringbedrijven een auditprogramma voor levensmiddelenleveranciers uit te voeren om naleving van de normen van de gehele handelsketen onafhankelijk te kunnen beoordelen.

SGS kan catering-audits uitvoeren volgens door u gekozen criteria, om ervoor te zorgen dat uw leveranciers de normen die u hen gesteld heeft navolgen en verbeteren.

Of u nu leveranciers van ontbijtgranen voor uw privémerk wilt beoordelen of kaasleveranciers voor uw fastfoodketen, wij kunnen u helpen. Onze auditors bezitten de kennis van de levensmiddelenindustrie die relevant is voor uw bedrijf. Wij werken ook voor een fractie van het bedrag dat het u zou kosten om equivalente interne hulpmiddelen te ontwikkelen, waarbij uw efficiëntie en rendement ook verbeterd worden. Het SGS auditprogramma voor leveranciers helpt uw bedrijf: 

  • Een leverancier te valideren of kwalificeren
  • Een netwerk van leveranciers op te bouwen dat volgens uw normen werkt en goede prestaties levert
  • Aan de verwachtingen van de klant te voldoen
  • Uw eigen merk(en) te beschermen en te verbeteren
  • Betere en duurzamere relaties met leveranciers en klanten op te bouwen

Waar u ook gevestigd bent, onze auditors leveren u de meerwaarde die van ons de meest gewaardeerde onafhankelijke certificerings- en beoordelingsorganisatie ter wereld heeft gemaakt. De auditservices voor voedingsmiddelenleveranciers van SGS helpen u ervoor te zorgen dat uw merk beschermd wordt en de bedrijfspraktijken in het gehele netwerk van uw bedrijf consequent toegepast worden.