Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Geef uw bedrijf een boost met de digitale oplossingen voor de voedingsindustrie van SGS.

De markt is in ontwikkeling. De globalisering van de landbouw- en voedingsindustrie en de alsmaar toenemende regelgevingsdruk zorgen ervoor dat u manieren moet vinden om snel, doeltreffend en efficiënt zaken te doen. De toekomst is digitaal.

Voortbouwend op onze expertise in de sector, omarmen we nieuwe technologieën, zoals de cloud, het internet der dingen (IoT), big data, artificial intelligence, graph network-technologie, Next Generation Sequencing (NGS) en crowdsourcing. Zo kunnen we u helpen bij het implementeren, beheren en verbeteren van de kwaliteit, veiligheid en winstgevendheid van landbouw en voeding.

Onze bedrijfstechnologie en digitale oplossingen helpen bedrijven duurzamer te worden door de communicatie te verbeteren, traceerbaarheid en transparantie te implementeren, gegevens te verzamelen en te onderzoeken, maar ook de overhead- en managementtijd te verminderen. Aan de andere kant kunnen ze ook de beleving van de klant en de consument verbeteren, waardoor het vertrouwen en de loyaliteit toenemen.

Bij SGS ligt innovatie aan de basis van alles wat we doen. Om u te ondersteunen in het digitale tijdperk hebben we een reeks oplossingen ontwikkeld om u te helpen met zakendoen in de 21e eeuw.

Contacteer ons voor meer informatie.