Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS helpt te zorgen voor internationale voedselveiligheid met behulp van IFS-certificering (International Featured Standard).

Als voedselagent en/of -importeur kan uw conformiteit met IFS Broker – en andere relevante internationale voedselveiligheidsnormen – uw operationele efficiëntie en productkwaliteit verbeteren, wat u geld bespaart en uw aansprakelijkheidsrisico's vermindert.

Het IFS-voedselveiligheidsinitiatief stelt zich ten doel een consistent evaluatiesysteem te scheppen dat eensluidende auditprocedures volgt voor organisaties die voedselproducten voor huismerken leveren. Conformiteit op elk punt binnen de waardeketen installeert een systeem van prestatiemeting dat u in staat stelt leveranciers te vergelijken en productiviteit te verhogen waar dat zinvol is. Wij kunnen onze geaccrediteerde audit- en certificeringsdiensten leveren aan al uw leveranciers, ongeacht waar ze gevestigd zijn, dankzij ons wereldwijde netwerk en onze deskundigheid.

Als u uw eigen opslagfaciliteiten heeft en/of uw eigen transport organiseert, kunnen wij deze activiteiten eveneens certificeren conform de IFS-logistieknorm.

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe wij u kunnen helpen IFS-certificering te bereiken en de voordelen van wettelijke conformiteit te oogsten.