Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

In samenwerking met Kosher Check ondersteunen de koosjer-certificeringsdiensten van SGS u bij het betreden van deze belangrijke groeimarkt.

Dit certificeringsproces voor koosjere voeding is een praktisch te implementeren totaaloplossing die vergelijkbaar is met de normen en kwaliteitseisen van andere erkende voedingsprogramma's. Hiermee kunt u inspelen op de vraag naar authentieke en veilige, koosjer-gecertificeerde voeding.

Symbolen voor koosjere voeding duiken steeds vaker op. Elk jaar besteden consumenten meer dan 200 miljard dollar aan de naar schatting een miljoen producten die als koosjer zijn gecertificeerd. Een certificaat voor koosjere voeding geeft u toegang tot een markt die de afgelopen jaren met meer dan 15% is gegroeid, en ook vandaag nog blijft uitbreiden.

Certificerings- en compliancediensten voor koosjere voeding

In samenwerking met Kosher Check bieden wij een compleet audit-, certificerings- en complianceprogramma voor koosjere voeding aan, waarin ook de volgende aanvullende diensten zijn opgenomen:

  • Hiaatanalyse
  • Technische ondersteuning en advies – voor eventuele praktische vraagstukken en uitdagingen die opduiken tijdens fabrieksimplementatie
  • Training – tijdens onze modulaire opleidingen worden technische, regulerende, nationale en internationale vereisten voor koosjere voeding en de praktische omzetting ervan besproken tijdens klassikale, online of gecombineerde opleidingen

Leverancier van koosjer-certificering

Voor deze dienstverlening werken we samen met Kosher Check, een lid van de Association of Kashrut Organizations (AKO). Kosher Check is een internationaal erkend en algemeen aanvaard certificeringsbureau voor koosjere voeding. Het biedt een praktische en transparante benadering voor de certificering van koosjere voeding op basis van helder omschreven, algemene compliancevereisten, stapsgewijze technische ondersteuning en begeleiding. Kosher Check speelde een pioniersrol in het certificeren van Aziatische bedrijven en is de voorkeurspartner van meer dan 500 toonaangevende fabrikanten over de hele wereld.

Waarom kiezen voor koosjer-certificering van SGS?

SGS beschikt over een volledig pakket aan diensten voor voedselveiligheid en -kwaliteit. Naast onze certificeringsdiensten voor koosjere voeding controleren en certificeren wij ook de naleving van internationale normen in de voedingsindustrie zoals FSSC 22000, BRC, IFS, SQF en HACCP.

Neem vandaag nog contact op met SGS om te bespreken hoe onze koosjer-certificering aan uw specifieke eisen kan voldoen.