Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de SGS-analysemethoden voor contaminatie in voedingsmiddelen waarborgt u de kwaliteit van uw producten en komt u tegemoet aan alle regelgevende vereisten op het gebied van gezondheid, veiligheid, en het milieu.

Door middel van geavanceerde analyses op residuen in voedsel beperkt u het risico op niet-naleving van de regelgeving met betrekking tot grondstoffen, halfproducten en eindproducten. Ons wereldwijde netwerk van experts en laboratoria – met altijd een vestiging bij u in de buurt – heeft de deskundigheid in huis in alle schakels van de voedselketen.

Zo blijft u altijd op de hoogte van de complexer wordende regelgeving, evenals de afspraken over de hoeveelheden aan beperkingen onderhevige stoffen die in voedingsproducten zijn toegestaan. Daarnaast kunnen we ziekteverwekkers, chemische, microbiologische en fysieke risico's in voedsel opsporen en identificeren zodat u deze kunt beperken tot een niveau waarop uw producten aan de toepasselijke richtlijnen voldoen.

Onze analysemethoden voor contaminatie in voedingsmiddelen bestrijken een groot aantal aan beperkingen onderhevige stoffen, waaronder:

  • dioxinen
  • voedselallergenen
  • radioactieve contaminanten in voeding
  • genetisch gemodificeerde organismen (gmo's)
  • mycotoxinen
  • residuen van bestrijdingsmiddelen
  • polychloorbifenylen (PCB's)
  • identificatie van soorten
  • residuen van diergeneesmiddelen

Neem vandaag nog contact op met SGS en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan alle regelgevende vereisten te voldoen.