Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met behulp van de SGS-laboratoria voor het testen van de microbiologische kwaliteit van voedingsmiddelen komt u aan alle regelgevende vereisten tegemoet en beschermt u de reputatie van uw merk.

Onze microbiologische voedselanalyses identificeren ziekteverwekkers en bederfveroorzakende organismen in voedsel, en staan zo garant voor de voedselveiligheid in alle schakels van de leveringsketen. Ook de aanwezigheid van functionele micro-organismen moet tijdens de productie en in het eindproduct worden bewaakt.

De microbiologische analyses van SGS geven duidelijkheid over de veiligheid en doeltreffendheid van ingrediënten, halfproducten, eindproducten, en processen. Ons internationale netwerk van microbiologische laboratoria vertrouwt op geavanceerde technologie, vakspecifieke kennis, en de meest up-to-date analysemethoden, en maakt SGS zo tot de perfecte partner, welke voedselproducten u ook produceert.

Onze microbiologische voedselanalyses beslaan onder andere:

  • voedselpathogenen
  • functionele micro-organismen
  • versnelde microbiologische voedselanalyses
  • voedselhygiëne

Met de microbiologische voedselanalyses van SGS beschermt u niet alleen uw bedrijf en de consument, maar komt u tegelijkertijd tegemoet aan alle relevante voedselveiligheidsstandaarden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.