Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bewijs uw importeurs dat u voldoet aan de vereisten van de Food Safety Modernization Act (FSMA) aan de hand van een SGS-certificering voor het FSMA-controleprogramma voor buitenlandse leveranciers (FSVP).

FSMA FSVP-certificering geeft buitenlandse (niet-Amerikaanse) leveranciers de mogelijkheid om een certificering te verkrijgen na een audit. We zijn geaccrediteerd door het American National Standards Institute (ANSI) om buitenlandse leveranciers van levensmiddelen te certificeren als alternatief voor de leveranciersaudits die door Amerikaanse importeurs worden gevraagd in het kader van de FSMA FSVP-regels.

Waarom kiezen voor een FSMA FSVP-certificering?

Certificering door SGS volgens de FSMA FSVP-regelgeving:

  • Toont aan dat uw organisatie voldoet aan de FSMA-regels
  • Bestrijdt auditmoeheid door één certificeringsaudit uit te voeren in plaats van meerdere leveranciersaudits die door Amerikaanse importeurs worden opgelegd

We bieden ook een aantal diensten aan om buitenlandse leveranciers te helpen zich voor te bereiden op certificering, zoals:

  • Training over gap-assessments zodat uw medewerkers de vaardigheden verwerven die nodig zijn voor de preventieve controles en andere toepasselijke FSMA-reglementeringen
  • Productanalyses, milieumonitoring, etiketcontroles en andere technische diensten om naleving van de Amerikaanse regelgeving te waarborgen

De certificeringen van het verificatieprogramma voor buitenlandse leveranciers worden jaarlijks vernieuwd.

Een toonaangevende certificeringsaanbieder

Als internationaal toonaangevend leverancier van certificerings-, controle-, trainings- en testdiensten bieden wij u een diepgaande expertise wat betreft de FSVP-vereisten.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen zich voor te bereiden op de FSMA FSVP-certificering.