Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De internationale voedselveiligheidsaudits van SGS zorgen dat u voldoet aan IFS Food – de International Featured Standard-regulering die van toepassing is op voedselverwerkende en -verpakkingsindustrie.

IFS-certificering kan uw operationele efficiëntie en productkwaliteit verbeteren, wat u geld bespaart en uw aansprakelijkheidsrisico's vermindert.

Onze IFS-audits – en andere voedselveiligheidsaudits – helpen de veiligheid van voedselproducten en dus hun verbruikers te beschermen. Wij passen de IFS-voedselnorm toe bij audits van leveranciers van voedselproducten aan de detailhandel en huismerken van grootwinkelbedrijven (d.w.z. voedselverwerkende ondernemingen of bedrijven die afzonderlijke voedselproducten verpakken). Wij kunnen onze geaccrediteerde audit- en certificeringsdiensten aan u leveren, ongeacht waar u gevestigd bent, dankzij ons wereldwijde netwerk en onze deskundigheid.

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe wij u kunnen helpen IFS-certificering te bereiken en de voordelen van wettelijke conformiteit te oogsten.