Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS helpt zeker te stellen dat voedsellogistiek voldoet aan internationale voedselveiligheidsnormen en vooral de IFS-logistieknorm (de International Featured Standard). Naleving toont uw toewijding aan voor voedselkwaliteit en veiligheid in uw volledige opslag- en distributieproces.

Als onafhankelijke leverancier van logistieke diensten of als voedselhandelaar en/of importeur met uw eigen magazijnen en andere faciliteiten moet u voldoen aan deze reguleringen. IFS-logistiek behandelt het transport, de distributie en het in- en uitladen van zowel voedsel- als niet-voedselproducten. De norm kan worden toegepast op zware goederenvoertuigen, treinen, vliegtuigen en andere soorten transport, alsook opslagfaciliteiten.

Wij kunnen geaccrediteerde audit- en certificeringsdiensten bieden voor elk logistiek knooppunt in uw leveringsketen, waar deze zich ook bevindt, dankzij ons globale netwerk en onze deskundigheid. Ervoor zorgen dat u conformiteit verkrijgt, kan ook uw operationele doeltreffendheid en productkwaliteit verbeteren, wat u geld zal besparen en uw aansprakelijkheidsrisico's zal beperken.

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe wij u kunnen helpen IFS-certificering te bereiken en de voordelen van wettelijke navolging te oogsten.