Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De SGS-analyses op levensmiddelenadditieven stellen de aanwezigheid vast van kleurstoffen, zoetstoffen, conserveringsmiddelen en andere toevoegingen in de voedingsmiddelen die u produceert, mengt, distribueert en/of verkoopt.

Om te voldoen aan de relevante regelgeving op het gebied van levensmiddelenadditieven moet u eerst eventuele illegale en niet (juist) aangeven stoffen identificeren, evenals de hoeveelheden van dergelijke stoffen. Tegelijkertijd reduceert u zo eventuele volksgezondheidsrisico's, en risico's op terugroepacties en andere problemen die uw reputatie en winst nadelig zouden kunnen beïnvloeden.

Met SGS kunt u erop vertrouwen dat uw producten aan de criteria voor levensmiddelenadditieven voldoen. Wij kunnen alle gewenste analyses uitvoeren, waaronder op:

  • kleurstoffen
  • zoetstoffen
  • conserveringsmiddelen
  • antioxidanten

Dankzij ons wereldwijde netwerk van experts en laboratoria voor voedingsproducten weet u zeker dat u voldoet aan de regelgevende vereisten van de landen binnen uw leveringsketen. Legio exporteurs, importeurs, retailers en fabrikanten laten vol vertrouwen het analyseren op levensmiddelenadditieven aan ons over: op dit gebied staat SGS immers synoniem aan consistentie, nauwkeurigheid en kwaliteit.

Wij hebben de apparatuur en kennis in huis voor het analyseren op antioxidanten en conserveringsmiddelen in voedingsmiddelen. Daarnaast zijn onze laboratoria geaccrediteerd volgens de ISO 17025-norm.

Neem contact op met SGS en ontdek de voordelen van het analyses op levensmiddelenadditieven.