Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de SGS-analyses voor de fysische eigenschappen van voedingsmiddelen weet u zeker dat uw voedingsproducten en verpakkingen vrij zijn van defecten en/of contaminatie.

Onze faciliteiten over de hele wereld bieden de benodigde ervaring, deskundigheid en het geografische bereik om uw doelstellingen te bereiken. Waar uw bedrijf zich ook bevindt en op welke markt u uw producten ook afzet, SGS kan u helpen eventuele risico's qua productkwaliteit te verminderen, uw klanten tevreden te stellen en uw concurrentiepositie te verbeteren.

Het identificeren van gebreken en onzuiverheden

Wij bieden een ongeëvenaarde reeks analyses voor voedingsmiddelen, veevoer en verpakkingen om zo inzicht te krijgen in de fysische eigenschappen van voedingsproducten. Onze technische experts kunnen zowel grondstoffen als eindproducten controleren op gebreken, onzuiverheden en contaminanten. Onze diensten omvatten onder meer:

  • uiterlijk, stevigheid en gesteldheid van inwendige oppervlakken
  • aantal en grootte
  • gebreken
  • vreemde stoffen
  • korrel-/deeltjesgrootte
  • nettogewicht en verhouding tussen de verschillende bestanddelen
  • temperatuur
  • viscositeit
  • gewicht (bruto, netto en ontdooid)

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe onze fysische voedingsmiddelenanalyses u kunnen helpen eventuele risico's qua productkwaliteit te verminderen, uw klanten tevreden te stellen en uw concurrentiepositie te verbeteren.