We eten met al onze zintuigen. Voedsel evalueren op gevoel is nu een essentieel onderdeel van de ontwikkeling en marketing van elk nieuw voedingsmiddel. Het biedt belangrijke inzichten in consumentengedrag en kwaliteitsborging.
Leg echte menselijke reacties vast
Wij bieden het volledige pakket zintuiglijke analysediensten voor voedingsmiddelen ter ondersteuning van de productontwikkeling en voor betrouwbare beoordelingen van kwaliteit en smaak. Onze deskundig opgeleide panelen houden rekening met kleur, smaak, geur en textuur en registreren echte menselijke reacties met behulp van de volgende methoden:
- Beschrijvende sensorische analyses
- Duo-triotesten
- Evaluatietesten met referentieschaal
- Beoordelingen door panels
- Rangschikkingstesten
- Driehoekstesten
Deze informatie kan dan worden gebruikt om
- Grondstoffen, ingrediënten en additieven te veranderen en verbeteren
- Uw producten met die van de concurrentie te vergelijken
- Uiterste houdbaarheidsdatums te definiëren en testen
- Nieuwe producten te ontwikkelen
- Smaakprofielen te bestuderen op lange termijn
- Uw producten een cijfer of score te geven
- De stabiliteit bij opslag te observeren
- Uw producten te optimaliseren
- Productstandaarden op te stellen
Waarom kiezen voor zintuiglijke analysediensten voor voedingsmiddelen van SGS?
Wij worden erkend als de benchmark voor kwaliteit en integriteit in de voedselanalysesector. Waar ter wereld u ook actief bent, onze speciale analyse- en testfaciliteiten voor voedingsmiddelen bieden inzicht op hoog niveau in de zintuiglijke aspecten van uw voedingsmiddelen om de productkwaliteitsrisico's te reduceren, de klanttevredenheid te garanderen en een concurrentievoordeel te behalen.
SGS House - Noorderlaan 87, (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750),
, 2030,
Antwerp, België