Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De technische FSMA-diensten (Food Safety Modernization Act) van SGS zijn aangepast aan uw behoeften en ondersteunen u tijdens uw conformiteitsaanvraag.

Onze technische FSMA-diensten zijn bedoeld om faciliteiten, importeurs en landbouwbedrijven te ondersteunen en hun tekortkomingen weg te werken dankzij een ruim aanbod aan gespecialiseerde oplossingen, zoals:

  • Evaluatie van de etikettering
  • Evaluatie van het Environmental monitoring program (EMP)
  • Kwaliteitsborging voor het certificeringsprogramma voor buitenlandse leveranciers (FSVP of Foreign Supplier Verification Program)
  • Onsite en offsite documentatiecontrole
  • Productrisicobeoordelingen

Daarnaast bieden we nog heel wat andere diensten aan die ervoor zorgen dat onze klanten zich minder zorgen hoeven te maken over de conformiteitseisen. Al deze technische diensten worden geleverd door de technische experts van SGS die gespecialiseerd zijn in FSMA.

Waarom kiezen voor de technische FSMA-diensten van SGS?

Onze diensten bieden:

  • Directe toegang tot FSMA-experts van SGS, waar dan ook ter wereld, met ondersteuning in de lokale taal
  • Kostenbesparende SGS-diensten die op afstand via de computer of ter plaatse kunnen worden geleverd
  • Minder organisatorische stress en meer nadruk op wat relevant is voor het naleven van de toepasselijke FSMA-regelgeving
  • Versnelde procedure om de conformiteitsdeadlines te halen

Wij zijn een internationale, toonaangevende leverancier van audit- en conformiteitsdiensten en bieden efficiënte oplossingen om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid doorheen de hele voedingsketen te waarborgen. Met onze expertise op het vlak van FSMA maakt u de juiste keuzes en toont u due diligence via onze uitgebreide FSMA-conformiteitsdiensten.

We zijn aanwezig in meer dan 130 landen over de hele wereld met medewerkers die de plaatselijke taal spreken en de cultuur van de plaatselijke markt begrijpen zodat we overal op een consequente, betrouwbare en kostenefficiënte manier kunnen werken.

Dankzij onze geharmoniseerde dienstverlening maken we optimaal gebruik van het grootste, onafhankelijke netwerk van deskundigen op het vlak van consumentengoederen ter wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder met uw FSMA-conformiteitsaanvraag.