Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De kwaliteitsbeoordelingen, inspecties en analysediensten van SGS voor bosbouwproducten waarborgen een hoge kwaliteit in iedere fase van de productie en levering.

We bieden bosbouwproductinspecties, audits, certificeringen en maritieme diensten, evenals duurzaamheidsbeoordelingen voor de levering van bosbouwproducten, die boscondities, boomstammen, rondhout, timmerhout, gezaagd hout, houtspaanders en houtpellets omvatte. Als een toonaangevend bedrijf op het gebied van inspectie, tests, verificatie en certificering bieden wij u ongeëvenaarde ervaring en expertise en een uniek wereldwijd netwerk. U kunt profiteren van onze adviezen, ongeacht de locatie waar u of uw partners in de leveringsketen gevestigd zijn.

Zo kunnen we dankzij onze deskundigheid in analysediensten identificatie van afmeting en soorten bieden, vochtigheidstest, kwaliteitsbeoordelingen, fysische metingen, energiewaarden, elementen, emissies, detectie van chemische behandeling, enz. Onze ontsmettings- en inspectiediensten dekken de opslag en het vervoer van timmerhout en producten op houtbasis op hun reis door de waardeketen heen, van de verwerking tot aan de fabrikanten van pulp, papier, panelen, meubels, warmte en elektriciteit. Wij certifceren bossen volgens de eisen van de FSC™ Forest Management-standaard en bieden klanten, aandeelhouders en investeerders een garantie van de kwaliteit van bosbouwbeheer.