Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Als een organisatie-evenement niet zorgvuldig gepland en beheerd wordt, kan dit een nadelige uitwerking hebben op de plaatselijke bevolking en het milieu.

Door ervoor te zorgen dat de evenementen die u organiseert duurzaam zijn, verlaagt u de negatieve uitwerking van de evenementen en draagt u bij aan het succes ervan. SGS biedt een breed scala aan auditing-, trainings- en testdiensten om u te helpen duurzame evenementen te organiseren. Ons wereldwijde netwerk van specialisten en faciliteiten verschaft u toegang tot een onuitputtelijke bron van kennis en deskundigheid wat betreft de organisatie van duurzame evenementen, bijvoorbeeld door de ISO 20121-norm voor duurzame beheersystemen voor evenementen toe te passen. Werk met ons samen om voorbeeldige, milieuvriendelijke evenementen te kunnen organiseren. Bel vandaag nog met ons deskundige team voor meer informatie.

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de meest recente milieurichtlijnen voor uw industrie navolgt en op een duurzame manier werkt, heeft u een uitgebreide serie beheerhulpmiddelen en -technieken nodig. SGS beheer- en navolgingsdiensten omvatten een breed scala aan auditing- en certificeringsdiensten voor milieuvriendelijkheid. Door middel van onze diensten kunt u de benodigde informatie verzamelen om uw navolging van bestaande milieurichtlijnen, verplichte reguleringen of vrijwillige programma's aan te tonen. Met behulp van onze training en evenementen kunt u de principes van best practice in uw beheerstrategie en in uw gehele bedrijf stimuleren.

Maak gebruik van ons wereldwijde netwerk van specialisten, die u het deskundige advies kunnen geven dat u nodig heeft om uw naleving van de vereisten voor milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid te beheren. Door met ons samen te werken weet u zeker dat u op de goede weg zit om van uw bedrijf een toonbeeld van duurzaamheid te maken.