Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze training is bedoeld om u te helpen bij de definitie van duurzame evenementen en inzicht te geven in de eisen met betrekking tot managementsystemen voor duurzame evenementen (sustainable event management systems of SEMS) die zijn gebaseerd op de ISO 20121 norm. Evenementen hebben een effect op het milieu, de economie en het maatschappelijk welzijn op verschillende niveaus, zoals waterverbruik, afvalproductie, energieverbruik, biodiversiteit, werkgelegenheidsmogelijkheden, selectie van toeleveranciers, etc. De ISO 20121-norm definieert de specificatie voor een duurzaamheidsmanagementsysteem voor evenementmanagementcertificering.

De introductietraining is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van een duurzaam evenement op basis van ISO 20121. Als u van plan bent andere trainingen te volgen, zoals de ISO 20121 implementatie- of de SEMS interne auditortraining, zal deze training u de basiskennis van ISO 20121 geven waarop u uw auditvaardigheden kunt bouwen.

De training omvat zowel lezingen als praktische oefeningen. Deelnemers hoeven geen voorafgaande kennis van managementsystemen voor duurzame evenmenten te hebben om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Neem vandaag nog contact op met SGS om te ervaren hoe uw bedrijf kan profiteren van de ISO 20121-training.