Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

In elke tak van industrie moeten uw producten en diensten voldoen aan de normen en regels die uw doelmarkt eraan stelt.

Doen ze dat niet dan vergooit u uw kansen op deze markten, vallen er gaten in uw toeleveringsketens en maakt u minder winst.

Uitvinden wat de juiste marktregels voor uw producten zijn, is niet altijd even eenvoudig. Een goed inzicht krijgen in de nationale en internationale regelgeving, sector- of industriespecifieke normen en speciale eisen van de klant verlangt grondig onderzoek en een gedetailleerde kennis van de industrie.

SGS biedt u een breed scala van audit- en certificeringsdiensten voor alle geledingen van uw waardeketen, van het certificeren van producten tot procesorganisatie, dienstverlening en systeemcertificatie. Wij staan alom bekend om onze grondige en minutieuze audit-, controle- en inspectiestandaards die alle garanties bieden die u voor het op de markt brengen van uw diensten en producten nodig hebt. Ons wereldomspannende netwerk van expertise en onze geavanceerde testfaciliteiten kunnen geheel op uw specifieke behoeften worden toegesneden, zodat u er gerust op kunt zijn dat uw producten en diensten ruimschoots voldoen aan wat er van verwacht wordt.