Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de SGS-veldonderzoeken voor ontwikkelingsfase tot marktintroductie ontwikkelt u nieuwe werkzame stoffen of combinaties van deze stoffen voor registratie en bewezen prestatieniveaus.

Tijdens de ontwikkelingsfase worden de kwaliteit en veiligheid van nieuwe werkzame stoffen of combinaties hiervan in standaard formuleringen getest om zo betrouwbare gegevens te verzamelen die voldoen aan de voorwaarden van de GAP-richtlijnen (Good Agricultural Practice). Tijdens deze eerste fase van het productonderzoek zijn ervaring en grondig inzicht in de praktijk van cruciaal belang.

Tenzij deze veldonderzoeken geen deel uitmaken van de standaard regelgeving, wordt de juiste kandidaat voor verdere ontwikkeling geselecteerd op basis van de GEP-richtlijnen (Good Experimental Practice), betrouwbare documentatie, en uitgebreide communicatie met de sponsor. Zodra een product op de markt kan worden gelanceerd, zijn de vergelijkende evaluaties met concurrerende producten doorslaggevend voor boeren en andere stakeholders.

Onze veldonderzoeken worden uitgevoerd volgens geaccrediteerde en gestandaardiseerde procedures. Om iedere vorm van vertekening tegen te gaan maken we gebruik van een betrouwbaar documentatiesysteem, een conformiteitsprogramma, ervaren en goed opgeleid personeel, en ultramoderne apparatuur. Daarnaast bieden we veldonderzoek-demo's en organiseren we demo-dagen waarop boeren de voordelen van de technologie en nieuwe producten kunnen beoordelen.

Een uitgebreide reeks veldonderzoeken voor ontwikkelingsfase tot marktintroductie

Via één enkel contract profiteert u van een aantal internationaal georiënteerde diensten, waaronder:

  • Markt-/verkoopondersteuningsonderzoek
  • Productvergelijkingsonderzoek
  • Sequentievergelijkingsonderzoek
  • Tijdsvergelijkingsonderzoek
  • Rassendemonstratie
  • Zaadhoeveelheiddemonstratie
  • Wisselwerking tussen rassen en plagen
  • Geïrrigeerde, verbeterde omstandigheden
  • Veldonderzoek-demo's
  • Open dagen voor veldonderzoek

Betrouwbaar veldonderzoek voor ontwikkelingsfase tot marktintroductie door een leverancier van wereldklasse

SGS heeft jarenlange ervaring in het plannen en coördineren van veldonderzoek. Onze veldonderzoeken hebben betrekking op agronomische gelijkwaardigheid en gelijkwaardigheid qua voedingswaarden, milieueffectrapportages, en de analyse van insecten als niet-doelwit organismen op verschillende locaties en onder verschillende klimatologische omstandigheden. Onze faciliteiten voldoen aan de industriespecifieke vereisten voor kwaliteitsbeheersystemen voor het uitvoeren van wettelijke bioveiligheidonderzoeken voor lokale, internationale en wereldwijde projecten.

Neem vandaag nog contact met ons op om de door u gewenste veldonderzoeken voor ontwikkelingsfase tot marktintroductie te bespreken.