Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De dienstverlening om kwaliteit door SGS in kaart te laten brengen, verstrekt gegevens aan investeerders, handelaren en agrarische planners over gewaskwaliteit in specifieke gebieden, vóórdat er ook maar een korrel graan klaar is voor export of verwerking.

Terwijl onze inspecteurs de oogsten over de hele wereld nauwlettend volgen, nemen zij verscheidene gewasmonsters (van het veld en uit winkels) om alle gegevens in een kwaliteitskaart samen te brengen. Als u bent geabonneerd op onze dienst ontvangt u wekelijks een update voor alle landen en regio's die over een interactieve kaart beschikken. U kunt vervolgens specifieke gebieden selecteren om de complete lijst met resultaten van kwaliteitstesten per gewas (maximum, minimum en gemiddelde) op die locatie te krijgen. Deze resultaten omvatten een groot aantal parameters zoals eiwitten, vocht, testgewicht en vreemde stoffen.

Aangezien u deze veelgevraagde en regelmatig geactualiseerde kwaliteitsgegevens ontvangt zodra ze beschikbaar zijn, kunt u uw beslissingen op basis van de beste informatie nemen en uw concurrentie voorblijven. Om uw investerings- en handelsbeslissingen nog meer te onderbouwen, kunt u zich abonneren op een kwaliteitskaart op maat voor gebieden en gewasselecties die u met name interesseren. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op gebieden met graan van hoge kwaliteit en meer realistische handels- en investeringsplannen kunt maken.

Neem direct contact op met SGS om te ontdekken hoe onze dienst voor het in kaart brengen van kwaliteit u behulpzaam kan zijn en uw handels- en investeringsbeslissingen kan verbeteren.