Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De consumenten van sommige landen maken zich zorgen over genetisch gemodificeerde organismen (GMO's). Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw producten overeenkomen met de richtlijnen die op deze producten van toepassing zijn.

Het Identity Preservation (IP) programma van SGS richt zich zowel op het vertrouwen van de consument als op naleving van de richtlijnen.

Door de oorsprong van de zaden te traceren en de producten in elk stadium van de handelsketen te testen, kunnen we u helpen de consument gerust te stellen en de relevante wettelijke vereisten na te leven.

Dit hoge traceerbaarheidsniveau vermindert uw handelsrisico's en voegt toe aan de waarde van uw producten. Met IP kunt u niet alleen problemen bij de opslag, vervoer en productie opsporen en corrigeren, maar ook garanderen dat uw ruwe materialen afkomstig zijn uit een duurzame bron.

GMO-testdiensten

Onze laboratoria worden beheerd door wetenschappers met jarenlange laboratoriumervaring en kwalificaties in scheikunde, microbiologie en agronomie. De labs werken volgens strikte richtlijnen en zijn gecertificeerd volgens ISO 17025 en ISO 9001:2008. Dit betekent dat we de faciliteiten en vaardigheiden bezitten om GMO-testdiensten uit te voeren, naast een IP-programma.

Neem nu contact op met SGS om van een dergelijk dienstenpakket te profiteren en uw naleving van de richtlijnen met betrekking tot GMO's te garanderen en elk proces te controleren.