Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Laboratoriumonderzoek van zaden van SGS - ontwikkel nieuwe en verbeterde zaadproducten en voldoe aan alle relevante kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Door de eigenschappen van zaden te beoordelen, meten en onderzoeken kunt u nieuwe zaadproducten ontwikkelen. Wij bieden u zeer effectief laboratoriumonderzoek van zaden om u te helpen nieuwe zaden en verbeterde zaadproducten op de markt te brengen. We kunnen u ook helpen te voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen die van toepassing zijn.

Als wereldleider op het gebied van laboratoriumonderzoek van zaden bieden wij u ongeëvenaarde ervaring en deskundigheid in de landbouw, de meest recente technologiën, geavanceerde laboratoria en een uniek wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen we u innovatieve en geïndividualiseerde oplossingen bieden voor laboratoriumonderzoek van zaden in belangrijke landbouwgebieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze laboratoriumonderzoeksdiensten van zaden u kunnen helpen nieuwe en verbeterde zaadproducten te ontwikkelen.