Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met een mondiaal netwerk van laboratoria en deskundigen biedt SGS overal uitgebreide dienstverlening voor zaadbehandeling.

Eén van onze specialismen is onderzoek naar zaadmodificaties en de daarmee samenhangende analyses. Dergelijke analyses meten de hoeveelheid stof die ontstaat wanneer een behandeld zaadje in heftige beweging wordt gebracht.

Vaststelling van de hoeveelheid vrijgekomen stof is een belangrijke stap bij de evaluatie van de kenmerken van uw zaadmodificatie, net als de bruikbaarheid en de veiligheid ervan. Wanneer zaad in beweging wordt gebracht, kan het een aanzienlijke hoeveelheid stof voortbrengen. Aangezien een stofje (of zaaddeeltje) een potentieel risico kan inhouden, helpen de uitkomsten van onze verstuivingsonderzoeken u dit risico te meten en te reduceren.

Onderzoek naar zaadmodificaties

Van het begin van het onderzoek tot de analyse van gegevens kunnen wij elke stap van uw project aanpassen volgens uw specificaties. Wij kunnen assisteren bij het ontwerp, de herhaling, uitkomsten, statistische analyse, grafische weergave en het formaat van de eindrapportage.

We beschikken over de ervaring, de apparatuur en het personeel om uw specifieke voortraject of behandelingen in onze laboratoria uit te voeren. Wij evalueren beschermende middelen, polymeren en omhulsels qua prestatie, veiligheid en houdbaarheid om aan de vereisten van uw onderzoek te voldoen.

De inzet van SGS voor de uitvoering van uw zaadbehandelings- en verstuivingsonderzoeken, evenals andere analyses van zaden, levert talloze voordelen op. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij kunnen helpen om opbrengsten te verhogen, risico's te verminderen en maximaal rendement te behalen.