Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De test-, analyse- en beheerplannen voor dierlijke mest van SGS (ook bekend als uitgebreide voedingsstoffenbeheerplannen of CNMP's) kunnen u helpen bij het verbeteren van de productie en het verlagen van de kosten.

Onze uitgebreide, kant-en-klare oplossingen, inclusief bodemvruchtbaarheids- en voedingsstoffenbeheer, zorgen ook voor conformiteit met de desbetreffende regelgevende instellingen.

Oogsten van lokale voedingsstoffen

Wij kunnen u helpen geld te besparen door u te laten zien hoe u voedingsstoffen kunt halen uit uw lokale natuurlijke hulpbronnen. U hoeft bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan watervrije ammoniak als u zelf beschikt over voldoende stikstofbronnen.

Aan het begin van een project voeren we gesprekken met u om gegevens te verzamelen. Zo kunnen we bepalen hoe u dierlijk afval wilt verwerken. Van daaruit ontwikkelen we met uw materieelleveranciers een plan om hun toepassingstechnologie te koppelen aan de voedingsbehoeften voor uw gewassen en verplichtingen betreffende stikstofbeheer. Op maat ontwikkelde CNMP's rond uw specifieke wensen bieden maximale impact.

Voedingsstoffenbeheer draait voor een groot deel om wettelijke en nalevingsvraagstukken en onze expertise op dit gebied kan ook een grote aanwinst zijn. Wij kunnen u helpen een plan te ontwikkelen en technische assistentie bieden bij het naleven van de wettelijke voorschriften van overheidsinstellingen.

Neem voor een CNMP die de productie verbetert en de kosten verlaagt contact op met SGS voor meer informatie over onze beheerdiensten voor dierlijke meststoffen.