Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Marine & ship vetting services van SGS - garanderen dat vaartuigen veilig en voor hun doel berekend zijn en dat ze aan de geldende regelgeving voldoen.

Charteraar, rederij of depot in een terminal? Bij gebruik van ingehuurde vaartuigen moeten alle veiligheids-, kwaliteits-en milieurisico's zorgvuldig beheerd worden. U moet er ook zeker van zijn dat aan de strenge wetgeving voldaan wordt. Wij bieden een gespecialiseerd systeem voor de keuring en beoordeling van schepen, dat helpt om uw risico's te beheren en de compliance van ingehuurde vaartuigen te bevestigen.

Waarom Marine & ship vetting services van SGS?

Onze diensten bieden ondersteuning bij:

  • Waarborgen van de geschiktheid en compliance van ingehuurde vaartuigen voor bevrachtingsactiviteiten in de haven en scheepsvervoer van producten
  • De opbouw van een systematisch beheer van de veiligheids- en kwaliteitsrisico's voor schepen van derden
  • Besteed deze issues uit aan een professioneel team van ervaren zeevaart experts, nautische experts, veiligheidsadviseurs en andere specialisten
  • Verkrijg beoordelingen die in overeenstemming met het beleid van uw bedrijf uitgevoerd worden
  • Integreer risicobeheer in uw kwaliteitssysteem

Bewezen diensten voor scheepvaart en schepen van een expert

Wij beschikken over een uitgebreide ervaring in inspecties van vrachtkwaliteit en -kwantiteit aan boord van schepen over de hele wereld. Onze maritieme deskundigen beoordelen de inspecties, uitgevoerd door geacrediteerde inspecteurs, overeenkomstig het CDI-systeem voor de scheepvaart (Chemical Distribution Institute) of het SIRE-rapportagesysteem voor inspectie van schepen (Ship Inspection Report Program) van het OCIMF-forum (Oil Companies International Marine Forum).

Deze evaluatie wordt ondersteund door relevante gegevens van de havenstaatcontrole, kustwacht, scheepsongevallengegevens, profielen van eigenaar/vaartuig en andere bronnen.

Neem contact met ons op om te bespreken wat onze expertise voor uw bedrijf kan betekenen.