Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Diensten met betrekking tot machines en materieel van SGS – helpen u aan alle relevante verordeningen en normen te voldoen.

Of u nu betrokken bent in het ontwerp, de fabricage, de levering of het gebruik van machines of industrieel materieel, u dient altijd te voldoen aan een reeks van internationale en regionale richtlijnen en verordeningen.

Onze machine- en materieelgerelateerde diensten helpen u te voldoen aan alle relevante regelgeving, normen en richtlijnen in elke fase – van ontwerp en productontwikkeling tot en met de bedrijfsfase.

Als 's werelds toonaangevende inspectie-, certificerings-, verificatie- en testonderneming bieden wij een ongeëvenaarde expertise, ervaring en hulpmiddelen. Dankzij ons unieke wereldwijde netwerk bieden wij u accreditaties voor alle belangrijke internationale normen en regionale regelgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van veelomvattende test-, inspectie-, verificatie- en technische consultancydiensten voor machines en materieel over de hele wereld.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze diensten met betrekking tot machines en apparatuur u helpen te voldoen aan alle relevante voorschriften en normen.

Aan de productie van chemische stoffen zijn risico's verbonden. Om deze risico's degelijk te beheren en een optimaal procesbeheer te garanderen, is SGS de partner van uw keuze voor de inspectie en certificering van uw uitrusting en machines