Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Zuren en alkaly zijn de werkpaarden van de chemische industrie.

Ze worden aangetroffen in een brede reeks toepassingen, waaronder de productie van verf en pigmenten, kunstmatige vezels, kunststoffen, zepen en explosieven (zuren), zepen, papier, textielbehandeling, fotografie en glas (alkaly).

Industrieën die zuren en alkaly als basisproducten gebruiken, of industrieën die ze produceren, moeten kunnen garanderen dat de producten over een kwaliteit beschikken die zowel voldoet aan de normen als de eisen van de klant. Maar naast het garanderen van de productkwaliteit is het ook belangrijk de betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en beveiliging van toeleverketens te garanderen.

SGS biedt diensten variërend van inspectie en monsterafname tot uitgebreide laboratoriumanalyse en controlediensten, en ondersteuning bij meting en ijking. Met SGS als uw partner hebt u toegang tot een uitgebreide industrie-evaring en wereldwijde kennis over chemische grondstoffen en over het garanderen van productkwaliteit en integriteit van de toeleverketen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.