Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Vandaag de dag vormen de chemische productie en de logistiek een complex netwerk van spelers die met elkaar verbonden zijn.

Door de hele waardeketen heen is het van essentieel belang om de kwaliteit en integriteit van producten te kunnen garanderen, net als de veiligheid, zekerheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van productieketens.

Fabrikanten van eindproducten (merkeigenaren), internationale standaarden en wettelijke vereisten zorgen ervoor dat de chemische productie en de logistiek een speciale verantwoordelijkheid krijgen. SGS levert diensten die u kunnen helpen te beantwoorden aan de strikte normen die binnen deze complexe industrie gelden. Onze diensten aan de chemische productie- en logistieke sectoren omvatten inspectie, monsterafname, monitoring, laboratorium-analyses, comptabele meting en kalibratiediensten.

Met SGS als partner krijgt u toegang tot een brede pool van wereldwijde kennis en ervaring op het gebied van de chemische industrie. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de ondersteuning van uw activiteiten.