Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De productie van kunststoffen is gebaseerd op het samenvoegen van monomeren en steeds vaker ook van prepolymeren of polymeerprecursors.

Monomeren zijn de organische molecules die synthetische polymeren vormen, zoals vinylchloride, gebruikt voor de productie van PVC (polyvinylchloride) Prepolymeren zijn monomeren of een systeem van monomeren, dat gereageerd is met een tussenliggende moleculaire gewichtstoestand.

Industriële bedrijven die monomeren en prepolymeren gebruiken as basis voor hun producten, of bedrijven die deze produceren, moeten er zeker van zijn dat hun producten voldoen aan de eisen van de klant en aan alle kwaliteitsnormen, Naast het op peil houden van de productkwaliteit is het ook van essentieel belang dat de veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en beveiliging van de leveringsketen gewaarborgd zijn.

Onze diensten verschaffen toegang tot een brede globale kennis en ervaring betreffende de inkoop van monomeren en prepolymeren (of voorlopers van polymeren) en hoe hun kwaliteit evenals de betrouwbaarheid van de levering kan worden gewaarborgd. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.