Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De landbouwindustrie wordt gekenmerkt door krappe marges. De optimalisatie van het gebruik van kostbare smeermiddelen, hydraulische vloeistoffen etc. is daarom essentieel om de juiste balans te bereiken tussen financiële uitgaven, machinebeschikbaarheid en geprogrammeerd onderhoud.

De optimalisatie van machines is een cruciale prestatiemaatstaf voor welk bedrijf dan ook. Dit geldt in het bijzonder voor kostbare high-tech machines in de landbouwsector. Het vergroten van de levensduur van machines, in het bijzonder die van machines die maar een deel van het jaar worden gebruikt, is cruciaal om activiteiten zo effectief en zuinig mogelijk te laten verlopen.

Door middel van onze programma's met betrekking tot gebruikte olie en vloeistoffen, verschaft SGS toegang tot ons wereldwijde netwerk van geavanceerde laboratoria en hoog opgeleide analisten. Wij kunnen uitgebreide slijtage-analyse uitvoeren en eindgebruikers, coöperaties en bedrijven in machineverhuur adviseren over wanneer oliën en vloeistoffen vervangen moeten worden. Ook kunnen we advies geven over wanneer de levensduur van apparatuur kan worden uitgebreid en wanneer er sprake is van beginnende schade aan machines, te wijten aan vervuilde of oude vloeistoffen. Onze diensten kunnen helpen bij stilstand en onderhoud van alle soorten landbouwmachines.