Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De sector voor huishoudelijke chemische producten wordt de afgelopen 30 jaar steeds strenger gecontroleerd.

Doorde toenemende zorg om mens en milieu zijn fabrikanten en handelaren steeds meer onder druk komen te staan om de schadelijke effecten van hun producten op het milieu tot een minimum te beperken ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk verpakkingsafval veroorzaakt. Ook is de druk om de veiligheid van kwetsbare consumenten, zoals kinderen, te waarborgen.

Fabrikanten en handelaren in chemische stoffen voor huishoudelijk gebruik krijgen steeds meer te maken met toezicht door regelgeving, maar ook met consumenten die duidelijker productinformatie en etiketten, betere productmarkering en veiliger verpakkingen verlangen.

SGS biedt alle noodzakelijke diensten voor toezicht houden op de toeleveringsketen, inspecteren en testen om onze partners te helpen efficiënt en met zo weinig mogelijk onderbreking van het commerciële proces in deze behoeften te voorzien. Wij kunnen u ook helpen met het realiseren van een tijdsbesparende, efficiënte risicobeheersing door middel van kwaliteitsbewaking en productevolutie.

Chemicaliën voor de huishouding zijn sterk gereguleerde, aan veel regels onderworpen, complexe producten in een steeds skeptische wordende markt met veel concurrentie. Wanneer u een deugdelijk en betrouwbaar product wilt dat aan alle wettelijke regels en voorschriften en producteisen voldoet, is SGS graag uw partner.