Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Tien jaar geleden was het nog ondenkbaar dat industriële gassen in hoeveelheden zouden worden gebruikt als nu gebeurt. De zuiverheid van deze gassen kon 20 jaar geleden alleen nog in onderzoekslaboratoria worden gevonden.

Het innovatieve gebruik van gassen als reactiecomponenten én dragers, in de industriële of medische sfeer, vereist een zorgvuldige en professionele monitoring van hun productie, distributie en opslag.

Industriële gassen hebben nu een zeer hoge specificatie. Het effectieve en efficiënte verloop van veel processen hangt af van de zuiverheid van gassen. Zelfs kleine kwaliteitsfoutjes en verontreinigingen kunnen serieuze consequenties hebben wat betreft productverlies.

SGS is een gekwalificeerde en betrouwbare leverancier van diensten aan de gassector en zorgt voor de monitoring en optimalisatie van alle soorten processen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van validatie-, controle- en analysediensten voor de industriële gassector om deelnemers in de productieketen van informatie te voorzien en effectief risicobeheer mogelijk te maken.