Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het kiezen van hulpstoffen en het onderhouden van de hoogste normen voor prestaties tijdens gebruik zijn van cruciaal belang voor het succes van de modernste farmaceutische producten.

SGS beschikt over een netwerk van laboratoria die de eigenschappen van hulpstoffen, hun degradatie na verloop van tijd bij massa-opslag, degradatie bij opslag tijdens gebruik, verpakkingseigenschappen, enz., onderzoeken. Wij helpen fabrikanten, klanten en eindgebruikers de opslag, houdbaarheid en werking van hun producten te optimaliseren en zorgen voor controle en rapporteringn van naleving van de richtlijnen.

Hoewel hulpstoffen één van de goedkopere en minder actieve onderdelen vormen van formuleringen voor eindgebruik, spelen ze een belangrijke rol in de levering, opslag en kwaliteit van farmaceutische producten. Het bepalen en optimaliseren van de keuze en gebruik van hulpstoffen worden algemeen erkend als een zeer belangrijke factor voor algemene prestaties. Met onze vele industriespecialisten en onze hypermoderne laboratoriumfaciliteiten is SGS een onbetwiste leider in het testen en de gegevensproductie wat betreft hulpstoffen. Ontdek hoe onze deskundigen u en uw producten van dienst kunnen zijn.