Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Kunststoffen maken deel uit van ons dagelijkse bestaan, spelen een sleutelrol in de industrie en staan voor een belangrijk deel van de economie.

Vrijwel alle ondernemingen maken op een of andere manier gebruik van plastic. SGS biedt een veelzijdige reeks diensten voor de producent, handelaar en eindgebruiker van polymeren en ondersteunt hierdoor innovatie, overeenstemming met regelgeving en prestatietests. Ons pakket bevat:

  • Kwaliteitsbewaking
  • Testen t.b.v. regelgeving zoals validatie volgens REACH (Registratie, evaluatie en autorisatie van chemische stoffen) en RoHS (Restrictie gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen)
  • Fysiek testen van prestatiekenmerken
  • Een reeks milieutests

SGS id de wereldwijde merkleider op velerlei gebied, erkend als vernieuwer, vertrouwde partner en de grootste aanbieder van deze diensten. Polymeren worden doorlopend verder ontwikkeld en het aantal toepassingen neemt evenredig toe. In lijn met de ontwikkeling van nieuwe producten of toepassingen zijn tests voor regelgeving en prestaties vereist. SGS is een autoriteit op dit gebied en levert zeer innovatieve diensten aan de verschillende partijen die bij de leveringsketen betrokken zijn.