Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Uitgebreide SGS-diensten voor afvalbeheer omvatten ook herconditioneringsdiensten voor gevaarlijke industriële afvalproducten. Neem contact op met ons team voor een plan dat bij uw bedrijf past.

De opslag, de hantering en het transport van gevaarlijke chemische stoffen is onderhevig aan strenge regels. Waarom onnodige risico's nemen? Ons gekwalificeerde en ervaren team kan u van advies dienen op het gebied van de nieuwste technieken voor afvalbeheer en logistiek die rendabel en milieubewust zijn.

We verwerken zeer verschillende materialen binnen een strak systeem om aan strenge milieueisen te voldoen. Onze rendabele en doelmatige oplossingen maken gebruik van al uw hulpmiddelen inclusief de herconditionering van afval. We onderzoeken hoe het afvalvolume kan worden gereduceerd, en manieren om het meer stabiel en indien nodig geschikt voor opslag op lange termijn te maken Vervolgens kunnen we uw afval opnieuw verpakken en uw containers klaar maken voor hergebruik.

Voor materialen die niet opnieuw kunnen worden gebruikt zoeken we naar opties voor milieubewuste opslag op de middellange termijn of voor afvalverwijdering. Onze technici hebben licenties voor het ophalen, transporteren en behandelen van gevaarlijk afval en we kunnen u certificeren voor afvalverwerking volgens de strengste milieunormen.

Neem vandaag contact op met ons team over de herconditionering van afval en laat zien dat u echt om het milieu geeft.