Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Nieuwe machines certificering van SGS - voor de benodigde goedkeuringen om uw producten over de hele wereld te importeren.

Als producent of importeur van nieuwe industriële machines heeft u verschillende toelatingen nodig om uw producten met succes op een internationale markt te zetten. Met onze nieuwe machinecertificeringsdiensten kunt u de benodigde goedkeuringen verkrijgen voor de import van uw producten over de hele wereld.

Waarom gebruik maken van nieuwe machines certificering van SGS?

Wij kunnen u helpen:

  • Te profiteren van ons wereldwijde netwerk om goedkeuringen te verkrijgen voor uw machines - overal ter wereld 
  • De best mogelijke conformiteitsbeoordelingsprocedure te ontwikkelen voor uw apparatuur en uw doelmarkten
  • Goedkeuringen te verkrijgen voor meer dan één land met slechts één inspectie via onze meerdere accreditaties
  • Wereldwijd te voldoen aan de wettelijke vereisten voor periodieke inspecties , daarbij zowel de internationale als lokale normen dekkend

Betrouwbare nieuwe machines certificering van 's werelds meest toonaangevende leverancier

Als wereldwijd toonaangevende bedrijf op het gebied van inspecties, verificatie, testprocedures en certificeringen, garanderen wij u met onze reputatie voor kwaliteit en integriteit, een complete gemoedsrust. Met een netwerk van meer dan 1000 kantoren en laboratoria over de hele wereld en met aanwezigheid in bijna iedere haven en luchthaven, bevinden wij ons in een ideale positie om u te helpen nieuwe markten te betreden. Door onze ongeëvenaarde ervaring, kennis en middelen zijn wij de eerste keuze voor klanten overal ter wereld die op zoek zijn naar certificering voor nieuwe machines.

Onder onze nieuwe machines certificeringsdiensten vallen:

  • Ontwerpverificatie van industriële machines
  • Typegoedkeuring van machines
  • Inspecties en audits van machines
  • Testen van machines en onderdelen

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over hoe u met onze nieuwe machines certificering de benodigde goedkeuringen kunt verkrijgen voor het importeren van uw producten over de hele wereld.