Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Certificering voor tweedehandsmachines van SGS – verzeker de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van uw tweedehandsapparatuur en verkrijg de relevante certificering die u nodig hebt, waar dan ook ter wereld.

Of u nu tweedehandsmachines, industriële faciliteiten of voertuigen koopt of verkoopt, met onze diensten voor tweedehandsmachines kunt u de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van uw tweedehands apparatuur verzekeren. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw apparaten voldoen aan de richtlijnen en normen van het land waarin u werkzaam bent en van de landen waar u naar toe wilt exporteren.

Als wereldleider in inspectie, verificatie, testen en certificeringsdiensten, leveren onze ongeëvenaarde ervaring, deskundigheid en middelen u onafhankelijke productcertificering en inspectie voor tweedehandsmachines. Met een uniek wereldwijd netwerk en meerdere accreditaties, kunnen wij u de nodige certificeringen bieden voor elk land waarin u werkzaam bent.

Neem vandaag contact met ons op om te weten hoe onze certificeringsdiensten voor tweedehandsmachines u de relevante certificeringen kunnen bieden, waar dan ook ter wereld.